Dåligt uppdaterade forum

Diskussion i 'Diskussion & Allmänt' startad av GeneralCalle123, 24. nov 2012.

  1. GeneralCalle123

    GeneralCalle123 Member

    Blev medlem:
    27. jun 2010
    Tyckte det var dåligt redan när 2.0 kom där man först läst en flik och den fortfarande varit blå när man klickade vidare och i tron att den var uppdaterad hade inget hänt!Men nu är det för mycket.Klickar runt på forumet i min nuvarande allians och då stöd fliken inte är blå tror jag inget har hänt.Märker sedan när jag av någon anledning klickar in att två trådar blivit uppdaterade sedan jag varit där inne senast.Resultat=En förlorad stad,vilket kanske inte hade behövts om jag fått reda på det tidigare
     
  2. hade också en sak nys det visades blå men det var inget nytt inlägg
     
  3. scramble

    scramble Member

    Blev medlem:
    30. mar 2010
    Vet inte vilka webbläsare ni använder men använder själv Firefox.

    Läst de finns andra buggar med i forumet, upplever inget av det ni beskriver.

    :eek:
     
  4. Rockolga

    Rockolga Guest

    Har heller aldrig märkt att flikar inte varit blå när de uppdaterats. Däremot har det hänt att saker missas när det uppdaterats i inlägg/redigerats in, utan att den som ändrat i informationen efteråt skrivit i tråden att det skett förändringar i översta inlägget.

    Någon mer som märkt samma problem?

    Mvh Rockolga
     
  5. Kleiner

    Kleiner Guest

    Det har väl aldrig visats att det finns ny information i en tråd ifall inlägg redigeras? Eller är det bara jag som kommer ihåg fel?
     
  6. Rockolga

    Rockolga Guest

    Jag uppfattade det som detta handlade om alliansforumet inne i spelet, kan det vara så att jag missuppfattat?
     
  7. Kleiner

    Kleiner Guest

    Det var just de forum jag syftade på. Så inget missuppfattande :)
     
  8. Rockolga

    Rockolga Guest

    Nä, om ett inlägg redigeras syns inte det.
     

Top