Det ryktas...

DeletedUser2601

Guest
Ryktas att det är extremt jobbigt med drama hit och dit....
När ska det ta slut
smiley_emoticons_daumendreh2.gif
 

DeletedUser3170

Guest
smiley_emoticons_skullhaufen.gif
Det ryktas att en fuskare till blivit avslöjad. Vilken i ordningen förtäljer inte ryktet. Ryktesvis undras hur många fuskare det finns kvar? Det ryktas även att det finns spelare som inte gillar fusk.

Dramat fortsätter, sägs det ryktesvägen
smiley_emoticons_viking.gif
 

Havheksen

Member
Det rygtes, at slutspil i GP ikke er blevet vanvittigt meget mere spændende - der er ikke meget krigsspil i det........o_O
 

DeletedUser3612

Guest
Det rygtes at der er nogen der står med røde baller hos GGO efter dagens skideballe her til morgen
smiley_emoticons_skullhaufen.gif
 

Havheksen

Member
Det rygtes, at den rette vinder af serveren er fundet (og det er faktisk ikke et rigtigt rygte, men den skinbarlige sandhed)
- og endnu en gang vandt sammenhold og skills over alfahanner og egoisme.
smiley_emoticons_grepo_pacman.gif

Tak for denne gang - for sjove stunder og gode grin.
Tak til et fantastisk hold, som jeg har været heldig at spille sammen med endnu en gang og tak til nye GP bekendtskaber.


smiley_emoticons_dinner-in-the-sky.gif
 

Havheksen

Member
Herlig finale i aften - også selv om GP slet ikke kunne følge med - herligt, at man har spillet sammen med sådan en flok herlige mennesker, der skaber noget og ikke bare sidder som en flok mugne deffere.
smiley_emoticons_klokotzen.gif
..... og det var heller ikke et rygte.
 

DeletedUser3612

Guest
Det rygtes at Zteren lige ville sige tak for denne server, den var da om noget andet irriterende lang og fuld af spøjse og specielle spillere, alt fra den selv ud nævnte Grepolis elite der var for gode til at spille i deres hjemland men for dårlige til at spille på et lille marked som Sverige til gale verdens mænd der mener verden drejer sig om dem selv og ikke resten af klodens befolkning
smiley_emoticons_hust.gif
Så kan i selv gætte hvem der hentydes til
smiley_emoticons_hust.gif
.

Nu rygtes det at Zteren vil kigge imod det store udland og se hvilke udfordringer det kan bringe i hans liv , men først skal han vidst lige ha lov til at sove en fuld natte søvn uden at blive vækket af alarmen et par gange hver nat.

Så igen tak for spillet og godnat
smiley_emoticons_grepolove.gif
 

Legondra

Active Member
Det ryktas att även denna tjej tackar för sig!
En mer känsloframväckande server får man leta efter, men efter 1,5 år av skratt, gråt och raseriutbrott är det snart över, äntligen.
Vill tacka alla som varit med, kanske vi syns någon annanstans. En stor eloge till alla som stod ut ända till slutet, för det har varit en tuff kamp från dag ett!
Puss och hej, tack för mej
 
Senast ändrad:

Havheksen

Member
Det rygtes, at GGO pludselig her i 11. time er vågnet og er begyndt at bygge og lave KP - godt nok af den kedelige slags på egne tropper, hvilket de jo hele tiden har været dygtige til - men tænk, hvor sjov denne server kunne have været, hvis disse spillere havde været lige så aktive på serveren tidligere.
smiley_emoticons_kaffee2.gif
 
Senast ändrad:

DeletedUser3612

Guest
Det rygtes at Zteren stadig har en røvfuld BS ... Hvem mon skal have et sidste besøg
smiley_emoticons_steckenpferd.gif
 
Topp